Äänestä ja vaikuta: SEL:n vaalien postiäänestys alkanut, kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kolme taulutelevisiota

28.3.2012

Postivaaleissa voi äänestää 4.4.2012 asti. Äänioikeutetut jäsenet ovat saaneet kotiinsa postiäänestysmateriaalin. Äänestämällä vaikutat työehtoihisi ja liiton muuhun toimintaan.

SEL:n edustajakokousvaalien postivaalien äänestysaika on alkanut tänään keskiviikkona 28.3.2012. Liiton jäsenet voivat nyt äänestää postivaaleissa viikon ajan. Äänikuori on jätettävä postin kuljetettavaksi viimeistään keskiviikkona 4.4.2012.

Äänioikeutetut jäsenet ovat saaneet tai saavat vielä tällä viikolla postitse kotiin äänestysmateriaalin: listan ehdokkaista, äänestyslipun ja äänikuoren. Listassa ovat vain ne ehdokkaat, joita jäsen voi äänestää eli jäsenen oman vaalipiirin ja oman sopimusalan ehdokkaat. Vaalipiiri ja sopimusala määräytyvät liiton jäsenrekisteriin merkittyjen tietojen perusteella.

Kaikki ehdokkaat ja muuta tietoa vaaleista SEL:n vaalisivuilta

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kolme 42 tuuman taulutelevisiota.

Ne jäsenet, jotka eivät käytä äänioikeuttaan postivaaleissa, voivat äänestää uurnavaaleissa, joita ammattiosastot järjestävät 18.–25.4.2012 välisenä aikana. Jäsen voi kuitenkin äänestää vain oman ammattiosastonsa järjestämässä uurnavaalissa, ja koska kaikki ammattiosastot eivät järjestä uurnavaalitilaisuuksia, varminta on äänestää jo postivaaleissa.

Vaalien tuloksista tiedotetaan perjantaina 27.4.2012 SEL:n verkkosivuilla.

Lähetä sähköinen postikortti vaaleista

Lue Veli-Matti Kuntosen blogimerkintä: Äänestä ja vaikuta!