Ruokaketjun tuoreimmat tilastot uudesta Tietohaarukasta

11.9.2018

Tietohaarukka kokoaa tärkeimmät ruuan tuotannon ja kulutuksen tilastot. Tänään ilmestyneen Tietohaarukka 2018 -julkaisun uusimmat tiedot ovat pääosin vuodelta 2017.
 
Tietohaarukka koostuu neljästä osiosta: yleisistä tiedoista, maataloudesta, elintarvikkeista sekä päivittäistavarakaupasta ja ammattikeittiöstä. Koko Euroopan unionin laajuisen, yhtenäisemmän tilastoinnin yleistyessä myös Tietohaarukan taulukointi päivittyy. Tällä hetkellä kansainvälisiä vertailulukuja on 15 taulukossa.
 
Tietohaarukka on luettavissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi osoitteessa www.ruokatieto.fi/tietohaarukka
 
Tietohaarukan on tuottanut Ruokatieto yhteistyössä Agronomiliiton, Luonnonvarakeskus Luken, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n, Svenska lantbruksproducenternas centralförbund SLC:n ja ProAgria Keskusten Liiton kanssa. Julkaisu on ilmestynyt jo vuodesta 1965 lähtien.