SEL hakee aluesihteeriä Häme-Keski-Suomen alueelle

21.10.2016

Haemme palvelukseemme aluesihteeriä Häme-Keski-Suomen alueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, joka alkaa sopimuksen mukaan. Aluetoimisto sijaitsee Tampereella.

Aluesihteerin työtehtäviin kuuluvat mm. jäsenten ja työpaikkojen luottamushenkilöiden neuvonta työehtosopimus- ja lakiasioissa, erimielisyys- ja muistioneuvottelut sekä oikeusjuttujen valmistelu. Lisäksi tehtäviin kuuluu työpaikkojen ja ammattiosastojen luottamushenkilöiden toiminnan tukeminen sekä koulutus-, tiedotus- ja jäsenhankintatehtäviä.

Hakijalta toivomme jäsenpalvelualttiutta, yhteistyökykyä, sitoutumista liiton tavoitteisiin, kokemusta luottamusmies- tai työsuojelutehtävistä, taitoa työskennellä itsenäisesti ja tuloksellisesti, hyvää paineensieto- ja organisointikykyä sekä hyviä atk-taitoja ja matkustusvalmiutta.

SEL on SAK:lainen 34 000 jäsenen ammattiliitto. Jäsenet työskentelevät neljällä eri sopimusalalla, jotka ovat leipomo, maidonjalostus, lihavalmiste ja teollisuus.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 14.11.2016 klo 16 mennessä sähköpostin liitetiedostoina osoitteeseen veli-matti.kuntonen @ selry.fi. Todistusjäljennöksiä ei tarvitse lähettää.

Lisätietoja tehtävästä antavat liittopuheenjohtaja Veli-Matti Kuntonen, p. 0400 611 882 ja järjestöpäällikkö Pekka Närhinen, p. 0400 630 226.