Veli-Matti Kuntonen valmis jatkamaan SEL:n puheenjohtajana

23.3.2016

SEL:n puheenjohtaja Veli-Matti Kuntonen vieraili tänään Kangasalla Sahalahdella Atrian broilerteurastamolla ja Saarioisten valmisruokatehtaalla. Molemmat työpaikat ovat Kuntoselle tuttuja, sillä hän on työskennellyt Sahalahdella eri työtehtävissä vuosina 1991-2004.

Kuntonen osallistui tänään myös Saarioisten valmisruokatehtaan ja Atrian broilerteurastamon työntekijöiden luottamushenkilöiden kokoukseen, jossa häneltä kysyttiin halukkuutta jatkaa liiton puheenjohtajan tehtävässä.

- Olen käytettävissä ja valmis jatkamaan SEL:n puheenjohtajana, jos porukka niin päättää. Virtaa riittää jatkaa työtä elintarviketyöläisten edunvalvonnan ja kotimaisen ruuan eteen, Veli-Matti Kuntonen toteaa.

Ensi vuoden keväällä järjestettävässä SEL:n edustajakokouksessa valitaan liitolle puheenjohtaja, liittohallitus ja liittovaltuusto seuraavaksi viisivuotiskaudeksi.

Kuntonen, 50, toimi Ruoka-Saarioinen Oy:n päätoimisena pääluottamusmiehenä vuosina 1997-2004, jonka jälkeen hän siirtyi liittoon töihin kehitysjohtajaksi. SEL:n puheenjohtajana Kuntonen on toiminut vuodesta 2006.