Postin työtaistelut viivästyttävät postitse lähetettyjen hakemusten saapumista työttömyyskassaan

18.11.2015

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU on ilmoittanut laajoista työnseisauksista, jotka alkavat torstaina 19.11.2015, jos työehtosopimusneuvotteluissa ei päästä sitä ennen sopuun. PAU on ilmoittanut työnseisauksista ajalle 19.11.-2.12.2015. Jos Posti-työnantaja ei luovu työntekijöiden työehtojen heikennysvaatimuksistaan, tulevat Postin työtaistelut viivästyttämään postitse lähetettyjen hakemusten saapumista työttömyyskassaan.

Työttömyyskassa huomioi postinkulun viivästymisen hakemusten vanhentumisajoissa.

Työttömyyskassa suosittelee hakemusten toimittamista sähköisen asioinnin kautta osoitteessa: www.selry.fi/tyottomyyskassa

Jos eAsiointi-palvelun käyttäminen ei ole mahdollista, voi hakemuksen skannata ja lähettää työttömyyskassaan sähköpostilla osoitteeseen selkassa@selry.fi. Sähköpostiyhteys ei ole kassan puolelta suojattu, mikä on hyvä huomioida hakemuksen lähettämisessä. Hakemuksen voi lähettää kassaan myös faksilla numeroon 020 774 0804. Hakemuksesta otettuja valokuvia työttömyyskassa ei valitettavasti voi käsitellä.

SEL:n aluetoimistojen toimistonhoitajat neuvovat jäseniä eAsiointi-palvelun käyttämisessä. Aluetoimistoilla voi myös käydä skannaamassa ja lähettämässä hakemuksensa kassaan. Sovi vierailustasi etukäteen aluetoimistonhoitajan kanssa.

Lisätietoja kassan palvelunumerosta 040 451 8451. Numeroon soittaminen maksaa normaalin matkapuhelinmaksun verran.