Työpaikkojen luottamushenkilöiden matkavakuutuksen kortin voi nyt valita myös mobiilikorttina

19.1.2015

SEL on vakuuttanut kaikki työpaikkojen luottamusmies- ja työsuojelutehtävissä toimivat liiton jäsenet koti- ja ulkomaan vapaa-ajan matkavakuutuksella. Vakuutus koskee myös EWC-edustajia.

Valitse perinteinen vakuutuskortti tai uusi mobiilikortti:
Sinulla on mahdollisuus valita joko perinteinen muovinen matkavakuutuskortti tai
mobiilikortti matkapuhelimeesi ladattavaksi. Saat ennakkoilmoituksen mobiilisovelluksesta ja muutaman päivän kuluttua latauslinkin sovelluksen lataamiseksi.

Latauslinkki on puhelinkohtainen. Jos haluat linkin eri puhelimeen, ilmoita haluamasi puhelinnumero ennakkoilmoituksen saatuasi tästä linkistä.

Tietoa LOMPAKKO® -Mobiilikorttisovelluksesta, johon mobiilikortti ladataan:
LOMPAKKO® on matkapuhelinsovellus, joka toimii iOS, Android ja Windows Phone -käyttöjärjestelmiä käyttävissä puhelimissa. Symbian -käyttöjärjestelmää ei valitettavasti enää tueta.

Mitä jos olen saanut kortin puhelimeen, jonka käyttöjärjestelmä ei ole tuettu?
Sinulle postitetaan muovinen matkavakuutuskortti automaattisesti, ellet ole ladannut onnistuneesti mobiilisovellusta 3.2.2015 mennessä.

Olen vaihtanut puhelimen. Miten saan Lompakossa olevat korttini siirrettyä uuteen puhelimeen?
Voit käyttää Lompakon Palauta -toimintoa palauttaaksesi vanhat korttisi. Palauta -toiminto tulee aktivoida jo vanhassa puhelimessa, jotta se toimii uudessa.

Palauta -toiminto kysyy sähköpostiosoitettani kun haluan aktivoida sen. Mihin tätä tietoa käytetään?
Kun vaihdat puhelimen tai puhelinnumeron, niin Palauta -toiminto lähettää uuden aktivointikoodin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mitään tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Perinteinen vakuutuskortti:
Jos haluat muovikortin, jätät vain mobiilisovelluksen lataamatta. Muovinen vakuutuskortti postitetaan sinulle kotiin helmikuun lopulla. Jos olet lähdössä matkalle ennen kuin olet saanut vakuutuskortin ota suoraan yhteyttä Vakuutusyhtiö Turvan asiakaspalveluun, p. 01019 5110.

Jos olet saanut muovisen vakuutuskortin ja haluat saada mobiilisovelluksen
Ota yhteyttä SEL:n jäsenpalveluun, p. 020 774 0600.
 
Jos kadotat matkavakuutuskortin
Ota yhteyttä SEL:n jäsenpalveluun, p. 020 774 0600.

Vakuutuksen voimassa oloaika?
Vakuutus on voimassa sen ajan kun toimit työpaikkasi luottamustehtävässä ja liiton jäsenyytesi on kunnossa.

Matkavakuutuksen ehtoja
Matkustajavakuutus on voimassa enintään 45 päivää matkan alkamisesta. Matkatavarat eivät ole vakuutuksen piirissä. Vakuutettuina ovat myös jäsenen mukana matkustavat alle 16-vuotiaat omat lapset sekä jäsenen kanssa samassa taloudessa asuvat alle 16-vuotiaat lapset.

Pidä vakuutuskortti aina matkalla mukanasi tai lataa puhelimeesi mobiilisovellus. Kortti tai mobiilisovellus toimii hoitolaitoksille maksusitoumuksena, ja silloin he laskuttavat kustannukset suoraan Turvasta.

Jos maksat kustannuksia itse, säilytä alkuperäiset kuitit ja liitä ne vahinkoilmoitukseen. Kortti tai mobiilisovellus on voimassa koko vakuutuksen voimassaolon ajan.

Vakuutettu vastaa siitä, että käyttää korttia tai mobiilisovellusta vain vakuutuksen voimassa ollessa. Jos kortti katoaa tai vioittuu, ota yhteyttä liittoon.

Lisätietoja Turvan edusta

Lisätietoja vakuutuksesta saat SEL:n jäsenpalvelusta, p. 020 774 0600. Myös liiton aluetoimistot auttavat sinua. Kaikissa matkavakuutukseen liittyvissä asioissa, voit myös ottaa suoraan yhteyttä Vakuutusyhtiö Turvan asiakaspalveluun, p. 01019 5110.