Lisää lähiruokaa julkisiin keittiöihin uudella oppaalla

17.12.2013

Opas kertoo, miten julkisiin keittiöihin saadaan tarjolle kotimaista lähellä tuotettua ruokaa.

Lisää lähiruokaa julkisten keittiöiden asiakkaille – perusteluja ja ohjeita hankintoihin -opas auttaa tekemään päätöksiä alueellisen elintarvikeketjun hyväksi. Joulukuussa julkaistu opas on tehty julkisen sektorin elintarvikkeiden hankintaprosesseihin osallistuville. Opas on hyvää luettavaa niille kuntapäättäjille, jotka haluavat suosia kotimaista ruokaa ja työpaikkoja kunnan julkisissa elintarvikehankinnoissa.

Opas on toteutettu osana Lisää lähiruokaa ammattikeittiöihin (Lähis) -hanketta, jota rahoittaa maa- ja metsätalousministeriön Lähiruokaohjelma. Kuntaliitto ylläpitää ja päivittää opasta hankkeen jälkeen.

Lisää lähiruokaa julkisten keittiöiden asiakkaille -opas, 2013

Opas julkaistaan myöhemmin myös osoitteessa www.lahisopas.fi